Beneficis

L´hidrogen com a antioxidant Beneficis

L´hidrogen com a antioxidant

L’any 1966, el Ministeri de Salut, Treball i Benestar de Japó va admetre que l'aigua ionitzada era beneficiosa per a la salut i va autoritzar els equips domèstics per a la producció d'aquesta aigua. L’any 1994, per a promoure l'ús de l'aigua ionitzada en la societat japonesa, es va crear la Fundació d'Aigües Funcionals, amb el suport del Ministeri de Salut, Treball i Benestar de Japó.

 

 

L'aigua hidrogenada es ven embotellada en multitud de comerços a Japó, indicant en l'etiquetatge el potencial antioxidant en milivoltis.

 

 

L'oxidació és impossible amb aigua hidrogenada.

Si fem la prova veurem que el ferro submergit en aigua normal s'oxida, mentre que en aigua hidrogenada no. Un 70% del nostre cos és aigua, en la qual se submergeix el 30% restant. L'aportació d'electrons de l'aigua hidrogenada reduirà la nostra oxidació.

   

 

Grandària de l`HIDROGEN respecte a altres ANTIOXIDANTS

 

En ser molt més petit que altres antioxidants, l'hidrogen és capaç de penetrar en el nucli de les cèl·lules, protegint l`ADN de l'atac dels radicals lliures.
Així mateix l'hidrogen és un dels pocs antioxidants capaç de travessar la barrera hematoencefálica i per això és antioxidant en el cervell.

  

A més l'aigua hidrogenada,en estar ionitzada, es reagrupa formant  aigua hexagonal (6 molècules), arribant molt millor a les nostres cèl·lules que l'aigua normal (12 a 14 molècules).

​L'aigua hexagonal forma un potent enllaç covalent amb la molècula d'hidrogen, de manera que quan nostres cèl·lules s'hidraten, juntament amb l'aigua reben l'hidrogen antioxidant.