Líder en hidrogenadors des del 2012

machine Illustration

Què és Hydrogen?

Hydrogen és un generador d'aigua enriquida amb hidrogen, que permet convertir l'aigua comuna en aigua antioxidant, capaç d'ajudar al nostre organisme a neutralitzar els radicals lliures i de reduir el nostre nivell d'oxidació.

L'hidrogen gasós, dissolt en aigua, és l'antioxidant més potent i més petit de la natura, penetrant on altres antioxidants no poden, com en les neurones i en el nucli de les cèl·lules. A més, és un antioxidant totalment segur, sense risc de sobredosi i sense cap efecte secundari.

llegir més

Antioxidants i salut beneficis

La nostra salut és l'equilibri entre oxidació i antioxidants. Si els radicals lliures inclinen la balança cap a l'oxidació es produeix estrès oxidatiu, que és la causa de la majoria de les malalties i de l'envelliment prematur. Beure aigua hidrogenada ajuda a disminuir el nivell d'oxidació del nostre cos, inclinant la balança del costat de la salut.

llegir més
L´hidrogen com a antioxidant

L´hidrogen com a antioxidant beneficis

L’any 1966, el Ministeri de Salut, Treball i Benestar de Japó va admetre que l'aigua ionitzada era beneficiosa per a la salut i va autoritzar els equips domèstics per a la producció d'aquesta aigua. L’any 1994, per a promoure l'ús de l'aigua ionitzada en la societat japonesa, es va crear la Fundació d'Aigües Funcionals, amb el suport del Ministeri de Salut, Treball i Benestar de Japó.

llegir més
PH de l´aigua

PH de l´aigua beneficis

L'oxidació és la principal causa de l'acidificació.

L'aigua hidrogenada és antioxidant i preveu l'acidificació en evitar l'oxidació, amb l'avantatge de tenir un pH de 7 a 7,5, molt semblant al de la sang i una mineralització feble, la qual cosa permet sumar als beneficis de l'aigua  "alcalinitzant" els beneficis de l'aigua lleugera.

NO ÉS EL MATEIX aigua hidrogenada que "aigua alcalina". Aquesta última té mineralització alta i pH superior a 8,5 i encara que podria ajudar a neutralitzar els àcids en el nostre cos, no en combat la principal causa, que és l'oxidació, amb el perjudici que els minerals presents a l'aigua són inorgànics i un excés d'aquests no és recomanable a llarg termini.

llegir més

Preguntes Freqüents

Respondrem totes i cadascuna de les qüestions rellevants sobre Hydrogen i els nostres productes.
Veure Preguntes

Com aconseguir Hydrogen?

Contestarem al més aviat possible a tots els seus dubtes sobre Hydrogen i les seves propietats.
Contacte