Beneficis

Antioxidants i salut

Antioxidants i salut Beneficis

La nostra salut és l'equilibri entre oxidació i antioxidants. Si els radicals lliures inclinen la balança cap a l'oxidació es produeix estrès oxidatiu, que és la causa de la majoria de les malalties i de l'envelliment prematur.

Beure aigua hidrogenada ajuda a disminuir el nivell d'oxidació del nostre cos, inclinant la balança del costat de la salut.

llegir més
L´hidrogen com a antioxidant

L´hidrogen com a antioxidant Beneficis

L’any 1966, el Ministeri de Salut, Treball i Benestar de Japó va admetre que l'aigua ionitzada era beneficiosa per a la salut i va autoritzar els equips domèstics per a la producció d'aquesta aigua. L’any 1994, per a promoure l'ús de l'aigua ionitzada en la societat japonesa, es va crear la Fundació d'Aigües Funcionals, amb el suport del Ministeri de Salut, Treball i Benestar de Japó..

llegir més
PH de l´aigua

PH de l´aigua Beneficis

L'aigua hidrogenada és antioxidant i preveu l'acidificació en evitar l'oxidació, amb l'avantatge de tenir un pH de 7 a 7,5, molt semblant al de la sang i una mineralització feble, la qual cosa permet sumar als beneficis de l'aigua  "alcalinitzant" els beneficis de l'aigua lleugera.

llegir més