Característiques

Recomanacions Característiques

Recomanacions

Recomanacions d'ús, manteniment i garantia

 

1.- Hydrogen® NO DEPURA l'aigua, per la qual cosa hem d'utilitzar aigua de mineralització feble, per a protegir la màquina i la nostra salut.

 

2.- L'aigua hidrogenada manté les seves propietats antioxidants fins a 8 hores, encara que es pot conservar indefinidament en una ampolla de vidre amb tancament hermètic, omplint-la per complet sense cambra d'aire. Si pensa que ha perdut hidrogen la pot tornar a hidrogenar sense por a saturar-la.

 

3.- Recomendamos usar el agua hidrogenada sólo para beber. Para cocinar no es necesario, ya que al hervir se evapora el hidrógeno y el agua pierde sus propiedades antioxidantes.

 

4.- Recomanem usar l'aigua hidrogenada només per a beure. Per a cuinar no cal, ja que en bullir s'evapora l'hidrogen i l'aigua perd les seves propietats antioxidants.

 

5.- L'equip té dos anys de garantia contra tot defecte de fabricació. La garantia inclou el desplaçament o els ports en tot el territori espanyol.

 

​6.-Sempre que s’usi aigua de mineralització feble, l'equip no té cap cost de manteniment. Els elèctrodes tenen una durada estimada de més de cinc anys.